Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Комітет з питань захисту персональних даних

У серпні 2011 року в Асоціації створено Спеціальний комітет ПАРД з питань захисту персональних данихна підставі наказу Президента ПАРД. Його створено у зв’язку з потребою впорядкування діяльності з захисту персональних даних професійних учасників ринку, оскільки у 2011 році набував чинності Закон України «Про захист персональних даних».

На перших засіданнях Спеціального комітету ПАРД з питань захисту персональних даних було вирішено розробити примірні документи з питань захисту персональних даних, вирішили питання реєстрації бази персональних даних учасників ПАРД та визначились щодо статусу реєстратора, як розпорядника по відношенню до системи реєстру.

Враховуючи плідні напрацювання та активну роботу учасників спеціального комітету, Рішенням Ради ПАРД створено постійний комітет – Комітет ПАРД з питань захисту персональних даних, до складу якого увійшли досвідчені фахівці фондового ринку та спеціалісти Асоціації.

Протягом своєї діяльності учасники Комітету постійно розглядають проблемні питання щодо захисту персональних даних у професійних учасниках фондового ринку. Результатами цієї кропіткої роботи є затверджені Комітетом Рекомендації щодо обробки персональних даних у процесі здійснення депозитарної діяльності – діяльності зберігача та реєстратора власників цінних паперів, які постійно оновлюються у зв’язку з появою нової законодавчої бази.

Склад Комітету ПАРД з питань захисту персональних даних 

ПІБ

ОРГАНІЗАЦІЯ

1

Ющенко Світлана

Голова Комітету

ПрАТ «ФК «Укрнафтогаз»

2

Далматова Тетяна

ПАТ КБ «ПриватБанк»

3

Зінько Юлія

АТ «Астра Банк»

4

Сопотницька Людмила

АТ «Райффайзен Банк Аваль»

5

Стасюк Наталія

ТОВ «ІК «ІФГ Капітал»

6

Яценко Андрій

ТОВ «Солід Дніпро»

7

Кий Олексій

ПАРД

8

Ластівка Сергій

ПАРД


 Експерти Комітету з правом «дорадчого голосу» 

ПІБ

ОРГАНІЗАЦІЯ

1

Грищенко Антон

ТОВ «ДЕПОЗИТАРНИЙ ЦЕНТР «ПРИДНІПРОВ'Я»


Чи підтримуєте Ви механізм прийняття та набрання чинності нормативних актів НКЦПФР, який пропонує ПАРД?
Так 100%
Ні 0%
Чи зацікавлені Ви у запровадженні віддаленого укладення договорів та обслуговування клієнтів торговців та депозитарних установ без необхідності особистої присутності клієнта?
Так 89%
Ні 11%