Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

12 грудня - початок навчання фахівців з питань фінмоніторингу професійних учасників фондового ринку у Києві

12/12/2017

На виконання Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» (1702-VII) Державний навчальний заклад післядипломної освіти «Навчально-методичний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу в сфері боротьби з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванням тероризму», як заклад, що належить до сфери управління Держфінмоніторингу, запрошує на підвищення кваліфікації з фінансового моніторингу професійних учасників фондового ринку (ринку цінних паперів).

У проведенні навчання беруть участь провідні експерти Держфінмоніторингу — розробники Закону, а також залучені фахівці Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Навчання в м. Києві (вул. Білоруська, 24) відбудеться 
з 12 по 15 грудня 2017 року.

Вартість навчання - 2100,00 грн., складання іспиту – 700,00 грн.

За результатами іспиту слухачі отримують документ про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

Більш детальну інформацію можна отримати за тел. (044) 594-16-22, 594-16-24 та заповнити заявку на участь на офіційному сайті Центру finmonitoring.in.ua