Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Вітаємо із 20-ою річницею заснування ПАРД!!!


Шановні колеги!

 

Щиро вітаємо вас з 20-річчям ПАРД!

 

У 1996 році ініціативна група з 10 учасників молодого фондового ринку навряд чи могла уявити, що заснована ними асоціація стане найчисельнішою саморегулівною організацією на ринку цінних паперів в Україні.

 

За роки існування ПАРД пройшла непростий шлях. І, не зважаючи на те, що починала з одного штатного працівника, маленької кімнати та одного комп’ютера, – перетворилась на організацію з чималим штатом професіоналів, достатньою матеріально-технічною базою і ресурсами для забезпечення повної та всесторонньої підтримки своїх членів.

 

Сьогодні фахівці асоціації – юристи, економісти, спеціалісти з розвитку ринків капіталу – беруть активну участь у розробці законів, нормативно-правових актів, готують методичні рекомендації, супроводжують судові процеси, надають вагому консультативну допомогу учасникам з питань провадження професійної діяльності, фінансового моніторингу, податкового законодавства, пруденційного нагляду, захисту персональних даних тощо.

 

За 20 років ми доклали чималих зусиль для розвитку добросовісної конкуренції на ринку цінних паперів, захисту інтересів своїх учасників у держаних органах, впровадження професійних стандартів, а також зміцнення взаємної довіри та принципів партнерства на фондовому ринку.

 

Наразі ж хочеться побажати всім причетним до роботи ПАРД реалізації професійних амбіцій, стрімких творчих злетів, успіху у всіх починаннях та впевненості у завтрашньому дні!

Поділитись: