Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

На засіданні робочої групи при Держфінмоніторингу обговорювалось питання проведення верифікації з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.


13.08.2015 року відбулось перше засідання робочої групи з розгляду проблемних питань суб’єктів первинного фінансового моніторингу – банківських установ, в якому прийняли участь також представники ПАРД&АФП.

На засіданні робочої групи обговорювалось, зокрема, питання щодо доцільності запровадження можливості проведення верифікації з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем.

 

Зважаючи на вищевикладене, та з метою узагальнення інформації, просимо висловити Вашу думку щодо того:

1. Чи доцільним є запровадження можливості проведення верифікації клієнта з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем?

2. Які саме інформаційно-телекомунікаційні системи Ви вважаєте за доцільне використовувати для проведення верифікації клієнта?

3. У яких випадках (або за яких обставин/для яких видів клієнтів) Ви вважаєте доцільним запровадження можливості здійснення верифікації клієнта з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем?

 

Просимо надсилати Ваші відповіді на питання на адресу [email protected] (контактна особа – Гончарук Наталія).

Поділитись: