Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Підготовлено науково-практичний коментар до Закону про боротьбу з відмиванням коштів

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.


Державною службою фінансового моніторингу України 28 вересня 2015 року за підтримки ОБСЄ в рамках програми технічної допомоги «Допомога Україні у протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму» презентовано науково-практичний коментар до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Участь у презентації коментаря до Закону взяли представники провідних наукових та навчальних закладів України, компетентних державних органів та громадських об’єднань з питань боротьби з відмиванням доходів та фінансуванням тероризму. Вказаний Коментар підготовлений авторитетними науковцями, юристами та економістами, які мають досвід роботи з питань фінансового моніторингу та спеціалізуються у регулюванні правовідносин фінансового, адміністративного, інформаційного, цивільного та кримінального характеру.

Підготовка Коментаря супроводжувалась підтримкою Державної служби фінансового моніторингу України, а також Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Коментар розрахований на якнайширше коло спеціалістів суб’єктів фінансового моніторингу, правоохоронних органів, суддів, громадських об’єднань, науковців та студентів, які вивчають фінансові дисципліни та сприятиме організації навчання та підвищення кваліфікації фахівців, задіяних у національній системі протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансуванню тероризму.

З науково-практичним коментарем можна ознайомитися у розділі сайту Фінансовий моніторинг
Поділитись: