Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Держфінмоніторинг опублікував Збірку типологічних досліджень за 2017 рік

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.


Держфінмоніторинг за підтримки Антикорупційної Ініціативи Європейського Союзу (EUACI) видав Збірку типологічних досліджень, проведених у 2017 році, з якою можна ознайомитися  на офіційному веб-сайті.
Дослідження висвітлюють результати роботи підрозділу фінансової розвідки України та інших учасників національної системи фінансового моніторингу з викриття сучасних схем та методів, які використовують злочинці для легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансування тероризму.
У виданні розглянуто найбільш поширені в 2017 році тенденції та схеми відмивання коштів та фінансування тероризму. Зокрема, наведено приклади реальних справ пов’язаних з відмиванням коштів та фінансуванням тероризму, що стосувались ризиків використання готівки та ризиків тероризму і сепаратизму, повідомляє Держфінмоніторинг.
Поділитись: