Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Навчання з фінансового моніторингу

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.


Нагадуємо, що згідно з вимогами Порядку організації та координації роботи з перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2015 року № 610, відповідальний працівник повинен пройти навчання не пізніше трьох місяців з дня його призначення на посаду та підвищувати свою кваліфікацію шляхом проходження навчання не рідше одного разу на три роки 

На виконання Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» (1702-VII) Державний навчальний заклад післядипломної освіти «Академія фінансового моніторингу», як заклад, що належить до сфери управління Держфінмоніторингу, запрошує на підвищення кваліфікації з фінансового моніторингу професійних учасників фондового ринку (ринку цінних паперів).

У проведенні навчання беруть участь провідні експерти Держфінмоніторингу - розробники Закону, а також залучені фахівці Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Пройти навчання та скласти іспит можна в Академії в м. Києві (вул. Білоруська, 24), а також на базі регіональних підрозділів Академії (м. Львів, вул. Підвальна, 3; м. Харків, пл. Свободи, 5).

Зареєструватися на підвищення кваліфікації та отримати актуальну інформацію щодо термінів проведення навчання та іспиту можна на офіційному сайті Академії та за телефонами:

у м. Києві (044) 594-16-24, 594-16-22;

у м. Львові (0322) 35-48-83;

у м. Харкові (057) 705-20-16.

Поділитись: