Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

23 жовтня комітет ПАРД розгляне новий законопроект про фінмоніторинг

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.


23/10/2019

23.10.2019 року о 14:00 відбудеться засідання Комітету ПАРД з питань фінансового моніторингу, на якому детально обговоримо норми нового законопроекту «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» №2179.

 

16.10.2019 року учасники засідання комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики протягом 3 хвилин для доповіді та 5 хвилин на обговорення розглянули вказаний законопроект.

У зв’язку з тим, що проект №2179 визначений Президентом як невідкладний, він дуже скоро буде розглянутий у ВРУ у першому читанні.

 

ПАРД актуалізувала пропозиції до попередньої редакції проекту, які були надіслані до Мінфіну та Держфінмоніторингу, та підготувала правки до проекту №2179, з якими можна ознайомитися за посиланням. Просимо ознайомитися та за необхідності надати свої пропозиції/зауваження. Зазначимо, що редакція попереднього проекту та проекту №2179 мають незначні відмінності.

 

Якщо Ви хочете взяти участь в засіданні Комітету з питань фінансового моніторингу ПАРД як незалежний експерт з правом дорадчого голосу – заповніть, будь ласка, форму за посиланням.

Матеріали та інформація про місце проведення комітету будуть надіслані всім зареєстрованим учасникам.

 

Контактна особа:

координатор Комітету ПАРД з питань фінансового моніторингу – Маргарита Коркушко.

 

Поділитись: