Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

18 лютого - початок підвищення кваліфікації з фінансового моніторингу професійних учасників фондового ринку у Києві

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.


18/02/2020

У зв’язку з прийняттям нової редакції Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» (№ 361 від 06.12.2019 р.) Державний заклад післядипломної освіти «Академія фінансового моніторингу» (далі - Академія), як заклад, що належить до сфери управління Держфінмоніторингу, запрошує на підвищення кваліфікації з фінансового моніторингу професійних учасників фондового ринку (ринку цінних паперів).

Найближчий термін підвищення кваліфікації з 18 по 21 лютого 2020 р. (м. Київ, Білоруська, 24).

Вартість навчання - 2200,00 грн., складання іспиту – 1200,00 грн.

За результатами іспиту слухачі отримують документ про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами:

у м. Києві (044) 594-16-24, 594-16-22.

Зареєструватися на участь в навчанні необхідно на офіційному сайті Академії finmonitoring.in.ua
Поділитись: