Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Проект Положення про здійснення фінансового моніторингу СПФМ, державне регулювання та нагляд за діяльністю яких здійснює НКЦПФР

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.


На офіційному сайті НКЦПФР 27.07.2020 року оприлюднено Проект Положення про здійснення фінансового моніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання та нагляд за діяльністю яких здійснює Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (далі – Проект).

Нагадаємо, що ПАРД попередньо проведено два засідання Комітету ПАРД з питань фінансового моніторингу із залученням представників НКЦПФР з метою обговорення та надання пропозицій до норм Проекту, переважна частина яких вже враховані.

Повторно ПАРД планує провести засідання Комітету ПАРД з питань фінансового моніторингу для надання остаточних пропозицій / зауважень до Проекту.

Просимо надати свої зауваження / пропозиції до Проекту з метою їх  подальшого доопрацювання шляхом надсилання на електронну адресу: [email protected] до 30.07.2020 року включно.

Дата закінчення обговорення Проекту (за даними офіційного сайту НКЦПФР) 02.08.2020 року.

Поділитись: