Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Держфінмоніторингом оприлюднено Керівні настанови щодо розкриття інформації про кінцевих бенефіціарних власників

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.


Держфінмоніторингом за сприяння Координатора проєктів Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) підготовлено видання «Керівні настанови щодо розкриття інформації про кінцевих бенефіціарних власників».

Зазначені Керівні настанови є першою спробою узагальнення національного

законодавства, кращих міжнародних практик, тематичних досліджень та невирішених проблемних питань, відповіді на які мають стати передумовою побудови в Україні ефективного механізму ідентифікації, валідації та верифікації даних про кінцевих бенефіціарних власників.

З документом можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держфінмоніторингу (https://fiu.gov.ua/) в розділі: Головна /Фінансовий моніторинг/Методологія/ Рекомендації.

Поділитись: