Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

ПАРД&АФП оновили рекомендації щодо заповнення довідок 7, 8 та 9 згідно Порядку та умов видачі ліцензії

У цьому розділі до Вашої уваги пропонуються розроблені ПАРД методичні матеріали з питань ліцензування депозитарної діяльності.

Проекти внутрішніх документів погоджені НКЦПФР та можуть використовуватись професійними учасниками при розробці власних внутрішніх документів. Звертаємо увагу, що документи, розроблені ПАРД, не мають обов’язкового та/або рекомендаційного характеру.

У разі наявності у Вас питань щодо порядку оформлення та/або подання документів до НКЦПФР щодо питань ліцензування депозитарної діяльності, а також питань подання звітності згідно ліцензійних умов провадження професійної діяльності Ви можете отримати усні та письмові консультації фахівців ПАРД.


Шановні професійні учасники!

 

Нагадуємо, що 06.02.2015 року набрали чинності зміни до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів), переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії, що були внесені рішенням НКЦПФР від 16.12.2014 р. № 1705.

У зв’язку з цим Асоціація оновила рекомендації щодо заповнення додатку 7 «Довідка про асоційованих осіб - членів сім'ї фізичної особи - власника з істотною участю у заявника (ліцензіата) та додатку 8 «Довідка про юридичних осіб, у яких фізична особа - власник з істотною участю у заявника (ліцензіата) є керівником та/або контролером», а також додатку 9 «Довідка щодо структури власності заявника (ліцензіата) та власників з істотною участю в ньому» до Порядку та умов.

Щодо порядку заповнення додатку 9 інформуємо про те, що при доопрацюванні прикладу заповнення фахівці Асоціації виявили деякі спірні питання. Зважаючи на це, вказаний документ був направлений до НКЦПФР для узгодження позицій щодо порядку заповнення цієї довідки. Про отримання відповіді Комісії буде повідомлено додатково.

Також повідомляємо, що відповідно до змін до Порядку та умов оновлено Аналіз пакету документів на отримання ліцензії торговця ЦП.

 

З усіма оновленими рекомендаціями  ПАРД&АФП з питань ліцензування можна ознайомитись у відповідних розділах сайту окремо для депозитарних установ та торговців цінними паперами.

 

Поділитись: