Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

ПАРД оголошує конкурс на вибір розробника програмного забезпечення для розроблення програмного продукту «Облікова система депозитарної установи»

Професійна асоціація учасників ринків капіталу та деривативів (надалі - ПАРД) оголошує конкурс на вибір розробника програмного забезпечення для розроблення програмного продукту «Облікова система депозитарної установи» (надалі – Конкурс).

Конкурс проводиться в рамках статутної діяльності ПАРД, метою якої є захист інтересів членів ПАРД, сприяння здійсненню членами ПАРД професійної діяльності на фондовому ринку та покращення якості надання фінансових послуг.


Дата початку Конкурсу – 16.11.2018 року.

Мета та предмет Конкурсу:

Метою Конкурсу є забезпечення потреби у розробленні програмного продукту «Облікова система депозитарної установи», яка дозволятиме депозитарним установам провадити депозитарну діяльність у відповідності до вимог законодавства.

Предметом Конкурсу є отримання пропозицій від розробників програмного забезпечення, оформлених відповідно до Вимог до пропозиції з розробки ПП «Облікова система депозитарної установи» (надалі – Вимоги).


Пропозиція має бути подана у формі єдиного чітко структурованого PDF документу, складеного відповідно до Вимог, до 10.00 18.12.2018 року на адресу [email protected].

Розгляд та відбір пропозицій від розробників ПАРД проводитиме протягом 18-26.12.2018 року на власний розсуд, виходячи з власного бачення, мети, цілей та завдань конкурсу.

Оголошення результатів Конкурсу відбудеться 27.12.2018 року.

 

Контактна інформація для надання відповідей та запитів для отримання роз'яснень: [email protected]

Поділитись: