Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

ПАРД підготовлено інформаційні матеріали щодо підготовки СПФМ до планових перевірок Комісії

Для підготовки СПФМ до планових перевірок НКЦПФР стосовно дотримання професійними учасниками фондового ринку вимог законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення, ПАРД підготувала інформаційну довідку та презентаційні матеріали, у яких систематизовано норми чинних законодавчих актів, що стосуються проведення таких перевірок, на які СПФМ слід звернути увагу.

Нагадуємо, що план-графік перевірок СПФМ оприлюднюються на офіційному веб-сайті НКЦПФР щоквартально у розділі «Діяльність НКЦПФР» - «Фінансовий моніторинг» - «План-графік перевірок суб’єктів первинного фінансового моніторингу».

В інформаційній довідці, ви можете ознайомитись, в тому числі, з мінімальним переліком питань планових виїзних перевірок, основними документами, які мають зберігатись у СПФМ тощо.

На основі інформаційної довідки, підготовлено презентаційні матеріали, з якими ви можете ознайомитись на каналі ПАРД у YouTube, а також завантажити за посиланням.

В матеріалах висвітлено основні моменти щодо дотримання вимог СПФМ законодавства в сфері фінансового моніторингу без урахування індивідуальних особливостей діяльності того чи іншого професійного учасника.

Всі свої зауваження та пропозиції щодо матеріалів або будь-яких інших питань щодо дотримання СПФМ законодавства в сфері фінансового моніторингу ви можете висвітлити за допомогою електронної адреси: [email protected] або за допомогою телефонів Асоціації (внутр. 113).

Ми будемо вдячні за будь-який змістовний feedback.

Поділитись: