Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

27 жовтня відбудеться XI Щорічний форум з корпоративного права: корпоративне управління, фондовий ринок, законотворчість

Все, що бізнес хотів знати про корпоративні відносини та корпоративне право - на XI Щорічному форумі з корпоративного права, який відбудеться 27 жовтня 2017 року у готелі Radisson BLU (вул. Ярославів Вал, 22, м. Київ).

Учасники запланували підбити підсумки 25-річного законотворення у сфері корпоративного права, обговорити перспективи функціонування фондового ринку в Україні, проаналізувати останні тенденції корпоративного управління, та подискутувати щодо першого досвіду застосування нового законодавства.

Доповідачами запрошені: Дмитро Тарабакін, член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку; Юлія Ковалів, керівник Офісу Національної інвестиційної ради при Президентові України; Наталія Кузнєцова, професор кафедри цивільного права юридичного факультету КНУ ім. Т. Шевченка; Анна Бабич, голова Комітету АПУ з корпоративного права та фондового ринку, партнер Aequo; Леонід Антоненко, експерт з корпоративного права та управління; Олена Кібенко, керуючий партнер ЮФ «Кібенко, Оніка і партнери»; Валентина Данішевська, директор Центру комерційного права; Максим Лібанов, директор департаменту стратегії розвитку фондового ринку НКЦПФР; Олег Ткаченко, Голова Правління "Українська біржа"; Ганна Вронська, громадський діяч, кандидат на посаду судді Верховного Суду та інші.

На гостей традиційно чекає кава-брейки між сесіями та нетворкінг за келихом вина після заходу, під час яких учасники матимуть можливість поспілкуватись із суддями, законодавцями та представниками регулятора.

Запрошуємо Вас долучитись до XI Щорічного форуму з корпоративного права. Детальніше з програмою форуму можна ознайомитись на сторінці АПУ.

За додатковою інформацією щодо заходу та можливостей партнерства звертайтесь, будь ласка, до Секретаріату АПУ за тел.: +380 (44) 492-88-48, e-mail: [email protected]. Контактна особа – Вікторія Краснова.

Поділитись: