Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

З 18 липня 2018 року ПАТ «НДУ» розпочинає збір заяв щодо висунення кандидатів до складу Ради учасників депозитарної системи

ПАТ «НДУ» оголошує про збір заяв щодо висунення кандидатів до складу Ради учасників депозитарної системи Публічного акціонерного товариства «Національний депозитарій України (далі – Рада учасників) у період з 18 по 31 липня 2018 року (включно).

Відповідно до процедури, передбаченої Положенням про Раду учасників, до складу Ради учасників з правом голосу можуть бути обрані фізичні особи, що висунуті учасниками депозитарної системи, з якими вони пов’язані трудовими або іншими договірними відносинами (по одному представнику від однієї юридичної особи), які користуються послугами Центрального депозитарію цінних паперів на підставі відповідного договору з урахуванням особливостей, визначених Положенням про Раду учасників.

До складу Ради учасників не можуть входити особи, які є членами інших органів Центрального депозитарію (крім Національного банку України).

Учасники депозитарної системи, які мають намір висунути свого представника кандидатом для обрання до складу Ради учасників, мають надати письмову заяву за підписом керівника або особи, яка виконує його обов’язки, про висування відповідного кандидата із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові (за наявності) такого кандидата та відомості щодо наявності трудових чи інших договірних відносин з учасником, який його висуває.

Рекомендовану форму заяви просимо заповнювати за допомогою сервісу https://evote.csd.ua. Після заповнення електронну форму заяви необхідно роздрукувати, засвідчити підписом керівника або особи, яка виконує його обов’язки, та направити в паперовій формі за адресою ПАТ «НДУ»: 04107, м. Київ, вулиця Тропініна, 7-г.

Голосування за кандидатів до складу Ради учасників буде проводитись з 3 по 17 серпня 2018 року (включно). Роз’яснення щодо порядку голосування будуть розміщені на веб-сайті ПАТ «НДУ» додатково.

Довідки за телефоном (044) 591-04-11


За інформацією сайту НДУ.

Поділитись: