Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Підведено підсумки Загальних зборів членів ПАРД

Загальні збори членів ПАРД, що відбулись 18 червня, затвердили Олексія Кия на посаді президента ПАРД терміном на 3 роки. Рішення прийнято одностайно 96 голосами.

Крім того, на зборах було обрано новий склад Ради ПАРД, до якого увійшли 11 осіб: Ірина Гнатюк, Євгенія Грищенко, Артемій Єршов, Артем Карелін, Антон Коваленко, Олександр Куликов, Денис Мацуєв, Марина Машковська, Сергій Оксаніч, Роман Осипов, Олеся Пятчаніна. За рішенням Ради ПАРД, перше засідання якого відбулось одразу після закінчення зборів, Головою Ради ПАРД обрано Євгенію Грищенко, а заступником Голови Ради ПАРД Олександра Куликова

Найбільше дискусій викликав блок питань, пов’язаний з бюджетом та, відповідно, максимальним розміром членського внеску. Більшістю голосів було прийнято рішення збільшити максимальний розмір квартального внеску до 4040 грн. та підтримати новий бюджет на 2021 рік.

Також учасники зборів приділили досить багато уваги змінам у внутрішніх документах ПАРД, пов'язаних із процедурою нарахування токенів фахівцям професійних учасників та процедурою підготовки ПАРД подання щодо отримання ліцензії. В результаті затверджені зміни до Статуту ПАРД, Положення про членство в ПАРД, Положення про Раду ПАРД, Положення про Загальні збори членів ПАРД, Положення про Дисциплінарну колегію ПАРД, Положення про професійну етику членів ПАРД (Кодексу професійної етики членів ПАРД), Положення про порядок фіксації безперервного професійного розвитку фахівців на фондовому ринку, нарахування токенів та надання документа про безперервний розвиток.

Збори затвердили звіти про діяльність ПАРД та виконання бюджету у 2020 році, та перспективну програму діяльності ПАРД на 2021 рік..

Крім того, обрано новий склад Дисциплінарної колегії, до якого увійшли Олександр Іваненко, Андрій Яценко та Геннадій Яшкін.

Поділитись: