Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Результати засідання Експертної Ради ПАРД

16 травня учасники Експертної Ради ПАРД з питань удосконалення інфраструктури фінансового ринку розглянули запропоновані Розрахунковим центром зміни до тарифів на послуги, а також обговорили необіхідність приведення внутрішніх документів професійних учасників у відповідність до законодавства.

В результаті Ескпертна Рада погодила проект нових Тарифів Розрахункового центру, якими, зокрема, передбачається запровадження двох розмірів платежу за реєстрацію нового вигодоодержувача за кліринговим субрахунком колективного обліку: за реєстрацію нового вигодоодержувача у автоматичному режимі - у розмірі 3 грн. та за реєстрацію нового вигодоодержувача працівником Розрахункового центру - у розмірі 24 грн. (цей тариф фактично залишається незмінним).

Також за рішенням присутніх на засіданні учасників ринку ПАРД звернеться до Комісії з пропозицією щодо відтермінування строків для побудови системи корпоративного управління у професійних учасниках ринків капіталу, на приведення діяльності та подання до Комісії внутрішніх документів інвестиційних фірм, на приведення діяльності до нових Ліцензійних умов депозитарних установ щонайменще на 6 місяців після завершення в Україні військового стану.

Поділитись: