Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Підведено підсумки письмових Загальних зборів членів ПАРД

Загальні збори членів ПАРД, які проведені шляхом письмового опитування членів ПАРД 15 листопада 2022 року, затвердили звіти про діяльність ПАРД та виконання бюджету у 2021 році, затвердили перспективну програму діяльності на 2022-2023 роки та бюджет на поточний рік, делегували повноваження Раді ПАРД в частині включення та виключення компаній зі складу ПАРД.

Разом з цим, учасники зборів затвердили бюджет ПАРД на 2023 рік та залишили розмір періодичних членських внесків на поточному рівні. Нагадаємо, наразі розмір щоквартального внеску становить 4000 грн.

Також Загальні збори внесли зміни до Статуту ПАРД, Положення про членство в ПАРД, Положення про Раду ПАРД, Положення про Загальні збори членів ПАРД, Положення про порядок надання ПАРД висновку щодо припинення провадження юридичною особою професійної діяльності на фондовому ринку, Положення про порядок надання ПАРД висновку щодо спроможності юридичною особою провадити професійну діяльність на фондовому ринку, Положення про звітність членів ПАРД перед ПАРД шляхом викладення їх у нових редакціях. Зміни до цих документів відповідно законодавства наберуть чинності після погодження в НКЦПФР, про що ПАРД повідомить на своєму сайті.


Поділитись: