Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Введено в дію нові санкції РНБО

На офіційному сайті Президента України оприлюднено: 

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №307/2023 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 27 травня 2023 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Відповідно до рішення НКЦПФР від 13.10.2015 №1707 «Щодо порядку виконання учасниками ринків капіталу рішень Ради національної безпеки і оборони України про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» депозитарні установи та інвестиційні форми після набрання чинності Указом Президента України, яким уведено в дію певне рішення Ради національної безпеки і оборони України про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) мають виконати певні дії.

Звертаємо увагу! Починаючи з 02.11.2021 року у депозитарних установ відсутній обов'язок надавати до НКЦПФР відомості у паперовому вигляді про стан рахунків у цінних паперах власників - фізичних та юридичних осіб, зазначених у санкційному списку. Разом з цим, для депозитарних установ рішенням НКЦПФР №992 від 11.06.2013 року запроваджено подання нерегулярної інформації у вигляді довідки про внесення змін до системи депозитарного обліку, пов’язаних із застосуванням санкцій. 
Поділитись: