Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

ПАРД буде проведено вебінар щодо Загального стандарту звітності (CRS)

15.06.2023 року об 11:00 ПАРД з метою продовження висвітлення теми щодо імплементації Загального стандарту звітності (CRS) в Україні, буде проведено вебінар, на який запрошені представники Міністерства фінансів України, Державної податкової служби України та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. 

Нагадуємо, що ПАРД попередньо було проведено онлайн-зустріч, на якій презентовано основні засади щодо імплементації Загального стандарту звітності (CRS) в Україні, з пост-релізом якої можна ознайомитись за посиланням.

У зв’язку із численними питаннями, які виникли в рамках онлайн-зустрічі у членів ПАРД щодо звітування про підзвітні рахунки, а також проведенням фінансовими агентами належної комплексної перевірки, для їх розуміння необхідним є бачення регулятора та представників державних органів.

Тому, Асоціацією було заплановано продовження висвітлення даної теми та направлено листи-запрошення до МФУ, ДПС та НКЦПФР щодо необхідності проведення вебінару з представниками уповноважених органів.         

Для участі у вебінарі 15.06.2023 року необхідна реєстрація за посиланням – https://forms.gle/Xm2YQSwAusEdmPs89 

N.B. Наголошуємо, що в реєстраційній формі до 08.06.2023 року включно є можливість поставити питання, які у вас виникли щодо звітування про підзвітні рахунки та проведення фінансовими агентами належної комплексної перевірки. Усі питання будуть консолідовані та направлені уповноваженим органам 09.06.2023 року для їх подальшого висвітлення на вебінарі.

           Участь членів ПАРД у заході – безкоштовна.

 Посилання для приєднання на вебінар буде надіслано напередодні заходу зареєстрованим учасникам.

Поділитись: