Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Набрав чинності Порядок застосування загального стандарту звітності та належної перевірки інформації про фінансові рахунки

Міністерством фінансів України з метою запровадження міжнародного автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки для податкових цілей відповідно до Загального стандарту звітності CRS прийнято наказ від 26 травня 2023 року No282 «Про затвердження Порядку застосування загального стандарту звітності та належної пере вірки інформації про фінансові рахунки (Common Standard on Reporting and Due Diligence for Financial Account Information)» (далі − наказ Мінфіну No 282 та Порядок).

Наказ Мінфіну No 282 зареєстровано в Міністерстві юстиції України 29 червня 2023 року за No 1090/40146, включено до Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів 29 червня 2023 року та опубліковано в інформаційному бюлетені «Офіційний вісник України» від 07 липня 2023 року No 60, стаття 3405.

З огляду на зазначене та відповідно до пункту 3 наказу Мінфіну No282 інформуємо, що зазначений наказ набрав чинності з 07 липня 2023 року.

Ознайомитися з Порядком, а також іншими документами та матеріалами з питань імплементації Загального стандарту звітності CRS, можна за посиланням - https://mof.gov.ua/uk/crs-578 .

Також, нагадуємо, що ПАРД, в тому числі, з представниками Міністерства фінансів України, Державної податкової служби України, та експертами проекту EU4PFM, проведено низку заходів щодо імплементації Загального стандарту звітності в Україні, з відеозаписом та презентаційними матеріалами яких можна ознайомитись за посиланнями -

https://www.pard.ua/uk/news/5867-post-reliz-vebinaru-pard-shchodo-zahalnoho/

Поділитись: