Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Щодо особливостей розміщення та обігу облігацій у процесі перетворення емітента облігацій

Оприлюднено Рішення НКЦПФР № 1205 від 27.10.2023 «Щодо особливостей розміщення та обігу облігацій у процесі перетворення емітента облігацій».

Пунктом 1 Рішення встановлено, що у процесі перетворення емітента облігацій, у разі, якщо на дату прийняття рішення про перетворення, строк розміщення облігацій, випуски яких зареєстровано та видано тимчасове свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій, не настав, такий строк розміщення може бути перенесений. У такому разі, до настання строку розміщення облігацій має бути здійснена заміна тимчасового свідоцтва про реєстрацію випуску облігацій у порядку, встановленому главою 3 розділу V Положення про здійснення емісії облігацій підприємств та їх обігу, затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 21 червня 2018 року № 425, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19 липня 2018 року за № 843/32295 (далі – Положення).

Це рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування на офіційному вебсайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Поділитись: