Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Важливо для СПФМ (оновлено Рекомендації Держфінмоном)

У звʼязку із набранням чинності Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» щодо політично значущих осіб» від 17.10.2023 №3419-ІХ, внесено зміни, зокрема, у частини ознак порогових фінансових операцій.

У звʼязку з чим, Державною службою фінансового моніторингу України оновлено:

Рекомендації щодо подання з 28 квітня 2020 року банками до Держфінмоніторингу інформації про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу;

-   Рекомендації щодо подання з 28 квітня 2020 року небанківськими установами до Держфінмоніторингу інформації про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу.

Вказані оновлені рекомендації розміщені на офіційному вебсайті Держфінмоніторингу в розділі: Фінансовий моніторинг / Технології / Для банківських установ та Для небанківських установ.

Додатково повідомляємо, що членам ПАРД надіслані Примірники внутрішніх документів, а саме Програми та Правил здійснення фінансового моніторингу з урахуванням нових законодавчих норм. Наголошуємо, що документи є Примірниками, і потребують подальшого опрацювання відповідал ьною особою з метою уніфікації та з урахуванням специфіки діяльності організації.

Поділитись: