Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Пост-реліз спільного вебінару ПАРД та ДЕКРА

05 грудня відбувся вебінар ПАРД та ДЕКРА, у якому взяли участь більше 100 осіб – представників ринків капіталу.

Захід присвячений новим можливостям альтернативного програмного продукту ПЗ-Зберігач та новим законодавчим вимогам для учасників ринків капіталу.

На вебінарі акцентовано увагу щодо необхідності розробки додаткових програмних продуктів для забезпечення дотримання професійними учасниками нових законодавчих норм та вимог в рамках Загального стандарту звітності CRS.

Розглянуті питання корпоративних подій з особливою деталізацією процесу E-voting на базі альтернативного програмного продукту.

Обговорено можливість використання державного реєстру користувачами «хмарного» зберігання для можливості визначення та перевірки фізичних осіб – підприємців.

Презентовано нові можливості Дії – шерінг для можливості двохвилинної ідентифікації та верифікації клієнтів.

Особливу увагу придідено обліку часток ТОВ та обговорена можливість вести такий облік за допомогою альтернативного програмного продукту.

Також, обговорено можливість та презентовано на практиці масовий друк виписок, розсилки депонентам, використання ЕЦП, інтеграції з додатками (трейдінг), АВС, БІ-2, використання модулю різноманітних звітів (вибірок).

 

За результатами вебінару, ПАРД протягом 5-7 робочих днів буде розроблене опитування для всіх учасників заходу щодо необхідності розробки нових модулів та програмних продуктів в рамках нових законодавчих вимог, включаючи СRS.

Таке опитування буде надіслано на мейли, вказані при реєстрації на захід.

 

Висловлюємо подяку представникам ДЕКРА та всім учасникам заходу.

Поділитись: