Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Внесено зміни до Рішення Комісії № 740 від 27.06.2023 Щодо проведення зборів власників облігацій

Рішенням НКЦПФР №393 від 03.04.2024 «Про внесення змін до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 27 червня 2022 року № 740».

Рішення набирає чинності з 05.04.2024 – з дня, наступного за днем його офіційного опублікування на офіційному вебсайті Комісії.

 

Внесено наступні зміни:

 

До пункту 1 рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 27 червня 2022 року № 740 «Щодо проведення зборів власників облігацій» таки зміни:

1) вкінці підпункту 1.2 додати слова «(далі – Порядок)»;

 

2) викласти підпункт 1.3 у такій редакції:

«1.3. в разі призначення адміністратора за випуском облігацій, з часу набуття ним своїх повноважень і до їх припинення особою, відповідальною за проведення зборів, є адміністратор за випуском облігацій. У випадках, коли Законом передбачено, що особою, відповідальною за проведення зборів, може бути інша особа, ніж адміністратор за випуском облігацій, то особою, відповідальною за проведення зборів власників облігацій, є виключно Центральний депозитарій цінних паперів;»;

 

3) додати підпункти 1.4 та 1.5 у наступній редакції:

«1.4. електронні документи, що створюються та надаються згідно з Порядком, повинні створюватися та надаватися із застосуванням кваліфікованого електронного підпису або удосконаленого електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису;

«1.5. ідентифікація та реєстрація власника облігацій (його представника) для участі у зборах власників облігацій, ідентифікація та автентифікація інших користувачів авторизованої електронної системи здійснюються в авторизованій електронній системі за допомогою кваліфікованого електронного підпису або удосконаленого електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису.».

Поділитись: