Представника ПАРД включено до групи громадських активістів з доопрацювання Комплексної програми розвитку фінансового сектору до 2020 року

Голову Експертної Ради ПАРД Сергія Москвіна включено до складу групи громадських активістів з доопрацювання Комплексної програми розвитку фінансового сектору до 2020 року.

Головною метою Комплексної програми розвитку фінансового ринку України до 2020 роки (далі – Програма) є забезпечення умов ефективного функціонування та розвитку фінансового ринку на основі розбудови повноцінного ринкового конкурентного середовища згідно із стандартами Європейського Союзу. Це дасть можливість у подальшому, за рахунок залучення інвестиційних ресурсів, забезпечити сталий розвиток економіки та, зберігаючи внутрішню цілісність фінансового ринку України, інтегруватися у європейський фінансовий простір.

З версією №2 Комплексної програми розвитку фінансового сектору до 2020 року можна ознайомитися за посиланням.