ПАРД залишила розмір членського внеску без змін

3 червня Рада ПАРД прийняла рішення про недоцільність підняття розміру квартального внеску і залишила його на незмінному з 2009 року рівні – 760 грн.

Нагадаємо, що раніше, 22 квітня на Загальних зборах ПАРД учасники проголосували за підвищення максимального рівня членських внесків удвічі – до 1 520 грн. В той же час, встановлення конкретної суми на кожен квартал (з урахуванням максимального значення) знаходиться у компетенції Ради ПАРД.

За словами президента ПАРД Олексія Кия, рішення не підвищувати розмір квартального внеску пов'язане з приєднанням до ПАРД Асоціації «Фондове партнерство» та об’єднанням активів двох асоціацій. "Ми розуміємо, яка економічна ситуація склалась у країні та йдемо назустріч нашим учасникам. І їх цілком обґрунтованому бажанню оптимізувати витрати. Тим паче, що з травня це стало ще простіше – компанії, що провадять два види професійної діяльності – депозитарну та торгівлю цінними паперами, мають можливість на власний вибір бути членом однієї або декількох СРО", – відмітив Олексій Кий.