Партнери вітають ПАРД із річницею заснування

Шановні колеги!

Від імені Національного депозитарію України щиро вітаю ваш колектив із 19-тою річницею створення ПАРД

До свого свята ви прийшли з вагомими надбаннями та результатами, за які ми, професійні учасники ринку, вам вдячні, і які ми надзвичайно цінуємо. За цими досягненнями стоїть наполеглива робота професійної команди та невичерпний ентузіазм керівника.

Прийміть наші найщиріші вітання та побажання творчої наснаги та успіхів!

Нехай ваш досвід і професіоналізм, творчий та інтелектуальний потенціал і надалі служитиме розвитку та зміцненню фондового ринку.

Бажаю вам здоров'я, щастя, добробуту та нових звершень в ім'я України!

З повагою,

Голова Правління ПАТ «Національний депозитарій України»

Геннадій Журов

Від імені колективу Фондової біржі ПФТС вітаємо Професійну асоціацію реєстраторів та депозитаріїв з 19-річчям!

Створення Професійної асоціації реєстраторів та депозитаріїв ознаменувало один з перших кроків на шляху формування в Україні фондового ринку, консолідації професійного співтовариства, інтеграції його в глобальний економічний і технологічний ландшафт.

Останні події свідчать – питання ефективного функціонування фондового ринку здобуло пріоритетне значення для України. І в цьому значна заслуга Професійної асоціації реєстраторів та депозитаріїв, яка бере активну участь у формуванні ділового та правового середовища, створенні умов для залучення інвестицій і розвитку ринку капіталу.

Бажаємо Професійній асоціації реєстраторів та депозитаріїв, яка об’єднує активних і професійних учасників ринку, успішних проектів, наполегливості в досягненні поставлених цілей, і в кінцевому підсумку – вкласти вагомий внесок у розвиток української економіки.

З повагою,

Колектив ПАТ «Фондова біржа ПФТС»

Шановні колеги!

Колектив «Української біржі» вітає Вас c Днем народження Асоціації!

Ваша щоденна професійна діяльність дуже важлива для розвитку фондового ринку України.

Бажаємо, щоб неухильне зростання авторитету ПАРД тривало і в майбутньому!

Нехай успіх та вдача завжди буде на вашому боці!

Українська біржа

Щиро вітаємо ПАРД із 19-річчям з дня заснування! Скільки труднощів, перешкод, успіхів і висот пройдено за цей час!

Колектив ПАРД – це професіонали своєї справи, які роблять значний внесок у розвиток фондового ринку України, а також наші надійні партнери!

Прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю та вірність професійному обов'язку. Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги, нових успіхів та проектів!

З повагою,

колектив Розрахункового центру з обслуговування договорів на фінансових ринках

Шановні колеги!

Вітаю увесь колектив Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв з нагоди 19 - річчя з дня заснування асоціації!

Ваша успішна діяльність – це вагомий внесок в розвиток українського фондового ринку. Тому хочу висловити подяку від Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, а також від себе особисто за сумлінну співпрацю, підтримку та порозуміння у нашій спільній справі.

Бажаю команді ПАРД невичерпної енергії та натхнення в реалізації нових проектів та ідей. Нехай поруч завжди будуть надійні партнери та однодумці, а високі досягнення сприятимуть ефективному вирішенню усіх викликів задля розбудови ринку цінних паперів!

Зі святом!

З повагою та найкращими побажаннями

Голова НКЦПФР

Тимур Хромаєв