Підведено підсумки загальних зборів ПАРД

20 лютого 2017 року відбулися чергові ХХХІ загальні збори членів ПАРД, які проводилися шляхом письмового опитування членів ПАРД.

Загальні збори затвердили звіт про діяльність ПАРД у 2016 році, звіт про виконання бюджету ПАРД за 2016 рік, перспективну програму діяльності ПАРД та бюджет ПАРД на 2017 рік.

З метою оперативного прийняття рішень щодо членства в ПАРД, керуючись п. 4.2.16 Статуту ПАРД, загальні збори делегували Раді ПАРД повноваження щодо прийняття нових осіб до складу членів ПАРД та виключення зі складу членів ПАРД на період до дати проведення наступних чергових Загальних зборів членів ПАРД.

Крім того, у зв’язку із закінченням строку дії попередньо виданого Свідоцтва про реєстрацію ПАРД як СРО депозитарних установ, загальні збори прийняли відповідне рішення щодо чергового набуття статусу СРО та делегування Раді ПАРД повноважень, затвердили напрями саморегулювання на найближчі 2 роки.

З протоколом зборів можна ознайомитися на сайті ПАРД у розділі Загальні збори.