Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Підведено підсумки Загальних зборів членів ПАРД

Загальні збори членів ПАРД, що відбулись 15 червня, затвердили Олексія Кия на посаді президента ПАРД терміном на 3 роки. Рішення прийнято одностайно 139 голосами.

Крім того, на зборах було обрано новий склад Ради ПАРД, до якого увійшли 15 осіб: Віта Бурлаченко, Інна Ведринська, Ірина Гнатюк, Артемій Єршов, Ігор Когут, Олександр Куликов, Богдан Лупій, Марина Машковська, Сергій Оксаніч, Роман Осипов, Олексій Петрашко, Олеся Пятчаніна, Костянтин Хуторянський, Костянтин Шевчук, Сергій Янпольський.

Найбільше дискусій викликав блок питань, пов’язаний з програмою діяльності асоціації на 2018 рік, бюджетом та, відповідно, максимальним розміром членського внеску. Більшістю голосів було прийнято рішення збільшити максимальний розмір квартального внеску до 3040 грн. та підтримати розширену програму діяльності ПАРД, а також новий бюджет на 2018 рік.

Нагадаємо, Рада ПАРД, в свою чергу, встановлюватиме конкретний розмір квартального внеску, який не може виходити за межі, встановлені Загальними зборами.

Збори затвердили звіти про діяльність ПАРД та виконання бюджету у 2017 році, внесли зміни до Статуту та Внутрішніх документів ПАРД, делегували частину повноважень Раді ПАРД.

Крім того, обрано новий склад Дисциплінарної колегії, до якого увійшли Олександр Іваненко та Андрій Яценко.

Поділитись: