Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

StockWorld і ПАРД домовилися про співпрацю щодо розвитку фінансових ринків

Портал StockWorld і Професійна асоціація учасників ринків капіталу та деривативів (ПАРД) підписали меморандум про співпрацю в проведенні заходів на фінансовому ринку, спрямованих на його розвиток.

 

"Ми вирішили почати цю співпрацю для консолідації ринку і запрошуємо всі асоціації та інші об'єднання ринку також взяти в ньому участь. Першим кроком буде ознайомлювальний захід по системі фінансової звітності iXBRL. Зустріч відбудеться 3 жовтня, будемо раді побачити всіх зацікавлених». «Ми на початку шляху і ми хочемо змінити ставлення до заходів в цілому, запропонувавши більш якісне освітлення і спілкування спікерів з учасниками та комунікації з регулятором», - прокоментував підписання меморандуму керівник StockWorld Юрій Бойко.

У свою чергу Президент ПАРД Олексій Кий відзначив важливість даної співпраці в такий непростий час для вітчизняного фондового ринку."Вітчизняний фондовий ринок переживає вкрай непростий час. Цей рік особливо складний, тому що запроваджуються ряд нововведень. Про них необхідно розповідати. Ми вдячні порталу StockWorld за їх внесок у висвітлення фінринків і сподіваємося, що до нас приєднаються і інші асоціації і об'єднання учасників фінансових ринків ", - повідомив Олексій Кий.

Перший захід на тему "Система фінансової звітності iXBRL" відбудеться 3 жовтня в Києві в Жовтневому палаці за підтримки НКЦПФР. Участь в семінарі безкоштовна, проте реєстрація обов'язкова. Запрошуємо всіх бажаючих розібратися у фінансовій звітності iXBRL.


Поділитись: