Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Держфінмоніторинг підготував Збірку актів законодавства у сфері фінансового моніторингу

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.
Державною службою фінансового моніторингу України за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та участі авторитетних фахівців розроблено Збірку актів законодавства з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення (з коментарями та роз’ясненнями). 
Збірка підготовлена шляхом узагальнення та систематизації чинних нормативно-правових актів у сфері фінансового моніторингу. У виданні містяться коментарі, наявні офіційні роз’яснення та історичні довідки щодо нормативно-правових актів, для ефективного їх застосування у правозастосовчій діяльності. Видання розраховано на працівників суб’єктів фінансового моніторингу, правоохоронних та судових органів, наукових працівників, а також викладачів, аспірантів, студентів вищих юридичних навчальних закладів і практикуючих юристів. 
Як відзначив Голова Держфінмоніторингу Ігор Борисович Черкаський: «Представлений матеріал підтримує всіх учасників національної системи фінансового моніторингу (як з державного, так і з приватного секторів) в контексті професійної реалізації їхніх прав та інтересів, а також дотриманню покладених зобов’язань».
Із виданням можна ознайомитись на веб-сайті Держфінмоніторингу.
Поділитись: