Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

ПАРД збирає пропозиції щодо списку надійних джерел

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.

19 травня 2021 року відбувся вебінар ПАРД за участі представників НКЦПФР щодо обговорення норм Положення про здійснення фінансового моніторингу суб'єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання та нагляд за діяльністю яких здійснює Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку, затвердженого рішенням НКЦПФР від 11.02.2021 року №176, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19 квітня 2021 р. за N 532/36154 (далі – Положення №176). 

Відповідно до норм Положення №176, НКЦПФР має формувати список надійних джерел та оприлюднювати його на своєму офіційному сайті. 

Під час вебінару була обговорена можливість надати НКЦПФР пропозиції щодо включення тих чи інших інформаційних ресурсів до переліку надійних джерел задля можливості їх використання СПФМ при здійсненні заходів належної перевірки. 

У зв’язку з наведеним, ПАРД ініціює консолідацію таких пропозицій учасниками ринків капіталу з метою їх подальшого офіційного надання до НКЦПФР. 

Для надання пропозицій щодо інформаційних ресурсів, які, на вашу думку, необхідно включити до переліку надійних джерел – просимо заповнити форму за посиланням.
Поділитись: