Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

НКЦПФР погодила рекомендації ПАРД щодо забезпечення ліцензіатом доступу до приміщення та фінансових послуг інвалідам та маломобільним групам населення

У цьому розділі до Вашої уваги пропонуються розроблені ПАРД&АФП методичні матеріали з питань ліцензування діяльності з торгівлі цінними паперами.

Проекти внутрішніх документів погоджені НКЦПФР та можуть використовуватись професійними учасниками при розробці власних внутрішніх документів. Звертаємо увагу, що документи, розроблені ПАРД&АФП, не мають обов’язкового та/або рекомендаційного характеру.

У разі наявності у Вас питань щодо порядку оформлення та/або подання документів до НКЦПФР щодо питань ліцензування діяльності з торгівлі цінними паперами, а також питань подання звітності згідно ліцензійних умов провадження професійної діяльності Ви можете отримати усні та письмові консультації фахівців ПАРД&АФП.

Листом від 15.06.2016 року НКЦПФР повідомила, що підтримує підготовлені ПАРД Рекомендації щодо забезпечення ліцензіатами доступу до приміщень та фінансових послуг для інвалідів та маломобільних категорій населення.

Нагадуємо, що Змінами до Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів) – депозитарної діяльності та клірингової діяльності (рішення НКЦПФР від 15.03.2016 року №282) та Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів) – діяльності з торгівлі цінними паперами (рішення НКЦПФР від 10.03.2016 року №269) встановлено, що ліцензіат зобов'язаний забезпечити доступ до приміщення та доступність послуг, які надаються згідно з ліцензією на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, інвалідам та маломобільним категоріям населення.

Змінами до Ліцензійних умов провадження депозитарної діяльності додатково встановлено обов’язок депозитарної установи задекларувати доступ до приміщення та доступність послуг інвалідам та маломобільним групам населення.

 

З метою належного виконання професійними учасниками фондового ринку – членами ПАРД вищевказаних вимог Ліцензійних умов, ПАРД розроблено Рекомендації щодо забезпечення ліцензіатом доступу до приміщення та доступність фінансових послуг інвалідам та маломобільним групам населення.

З текстом Рекомендації Ви можете ознайомитись на веб-сайті ПАРД в розділі Методичні матеріали з депозитарної діяльності та Методичні матеріали з торгівлі ЦП.


Поділитись: