Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Пропозиції ПАРД до Проекту Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринк

У цьому розділі до Вашої уваги пропонуються розроблені ПАРД&АФП методичні матеріали з питань ліцензування діяльності з торгівлі цінними паперами.

Проекти внутрішніх документів погоджені НКЦПФР та можуть використовуватись професійними учасниками при розробці власних внутрішніх документів. Звертаємо увагу, що документи, розроблені ПАРД&АФП, не мають обов’язкового та/або рекомендаційного характеру.

У разі наявності у Вас питань щодо порядку оформлення та/або подання документів до НКЦПФР щодо питань ліцензування діяльності з торгівлі цінними паперами, а також питань подання звітності згідно ліцензійних умов провадження професійної діяльності Ви можете отримати усні та письмові консультації фахівців ПАРД&АФП.

На офіційному сайті НКЦРФР оприлюднено проект рішення НКЦПФР  «Про затвердження Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку» (далі – Проект).

Проект уніфіковує діючі ліцензійні умови для кожного виду діяльності.

ПАРД розроблено пропозиції до Проекту.

За наявності зауважень та інших пропозицій до документу, просимо надсилати їх на електронну адресу: [email protected] до 26.08.2020 року включно.

За результатами роботи, ПАРД консолідує зауваження / пропозиції до Проекту та направить їх до НКЦПФР.

Поділитись: