Мені потрібно знати все про:
Депозитарні установи
Торгівлю цінними паперами

Календар подій

Консолідовані пропозиції до Проекту Положення про здійснення фінансового моніторингу СПФМ, державне регулювання та нагляд за діяльністю яких здійснює НКЦПФР

З 2004 року ПАРД реалізує проект Фінансовий моніторинг. В рамках реалізації проекту спеціалісти ПАРД готують та надають пропозиції до нормативно-правових актів в сфері фінансового моніторингу на фондовому ринку до НКЦПФР та Держфінмоніторингу України.
 
В рамках проекту фахівці ПАРД працювали над розробкою Методичних рекомендацій з питань фінансового моніторингу для учасників фондового ринку. Також, Асоціація розробила для депозитарних установ та торговців цінними паперами Примірні правила проведення фінансовго моніторингу.


Нагадуємо, що 14 травня відбувся Комітет ПАРД з питань фінансового моніторингу, на засіданні якого були присутні представники НКЦПФР та більш ніж 30 представників СПФМ – професійних учасників.

Розглянуто Проект рішення НКЦПФР «Про затвердження Положення про здійснення фінансового моніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання та нагляд за діяльністю яких здійснює Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку».

За результатами Комітету ПАРД консолідовано пропозиції учасників засідання до Проекту.  

Просимо розглянути порівняльну таблицю та надати свої зауваження та пропозиції за допомогою мейл: [email protected] або за тел. 050-468-11-88, контактна особа – Маргарита Коркушко.

 

ПАРД планує у найближчий час повторне проведення засідання Комітету ПАРД з питань фінансового моніторингу для наступного обговорення норм Проекту.

Дату та час майбутнього засідання буде анонсовано на сайті ПАРД та на ФБ сторінці ПАРД.

 

Поділитись: